zaterdag 11 januari 2014

Nieuwe stek

Hoog en droog
Alles door elkaar
Orde in de chaos
Uitzoeken maar


Wat komt er toch veel op je af als je iets probeert op te zetten! Zo slingeren al een poos overal alle spulletjes en werkjes. Gaan de poezen met kleine bolletjes wol aan de haal en struikel ikzelf over de grotere bollen. Tijd om een beetje orde te krijgen in deze "georganiseerde puinhoop". Alle spulletjes worden bij elkaar verzameld en wat verdiepingen naar boven gesleept. Daar is het nu helemaal een bende, maar wat word ik er blij van! Een nog mooier plekje maken om heerlijk te werken aan nieuwe projecten of bestellingen.

Na een paar uurtjes heen en weer gesleep en uitzoeken van mandjes, dozen en stapeltjes staat mijn "nieuwe" bureautje dan toch op zijn plek. De kastjes worden langzaam gevuld en er komt een klein beetje orde in de heerlijke chaos. Tijd voor een beetje pauze!

Natuurlijk kan dat niet anders dan zitten met een haakwerkje. Wegwerken van draadjes en afwerken van een bestelling. Heerlijk! Ik vind het nu al helemaal top.

Het is een niet al te beste foto (even snel met mijn telefoon geschoten), maar het schiet al aardig op. Zien jullie al wat het gaat worden?


Liefs Tante Tal 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten