dinsdag 26 mei 2015

Vosjes

Glimmende ogen staren
Spitse neus in de lucht
Er tegen aan vleien en zachtjes gestreeld
Spelen en kroelen totdat oogjes toe


Pixelplaatjes! Versimpelde plaatjes die met hun blokjes kleur je fantasie prikkelen. Het simpele maakt het vaak zo rijk om naar te kijken. En wat een wereld is er weer voor Tante Tal open gegaan. 
Begonnen met een andere vorm van pixeldekens haken, maar dit is toch ook zo tof om te maken! 

Door mijn verzameling wol en acryl gaande zoek ik vaak ook inspiratie op. Dit keer had ik fel oranje in mijn handen. "Wat zal ik daar eens mee maken? -Een mooi vosje natuurlijk!" 

Het zachte acryl die nog zachter, door het wassen en drogen, zal worden laat de deken echt tot leven komen. De rand heb ik gemaakt van dezelfde kleuren als in de deken naar voren komen. 


De achterkant van de deken heeft een mooi klein opstaand randje in blauw. Eigenlijk ook te mooi om aan de onderkant te houden.

Samen met het knuffeltje welke ik gehaakt heb naar het patroon van Vanessa Moochie in katoen kunnen kleine knuistjes heerlijk in slaap friemelen. Wie zou hier nou niet onder willen slapen?
Ongetwijfeld dat dit niet het laatste vosje zal zijn die Tante Tal zal maken, want wat zijn ze toch schattig en mooi!

Nu vraag ik mij wel af, wat voor diertje zou jij graag als pixel deken willen (zien)? Laat het mij weten in een reactie hier onder of op fb

Liefs Tante Tal

Edit 06-06-2015:
"OH, Tante Tal! Ik zou zo een vosjes deken ook graag willen maar dan zo groen als gras! Zou dat kunnen?" Maar natuurlijk kan dat! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten