dinsdag 9 juni 2015

Lollo de Afrikaanse bloemen beer ontmoet zijn nieuwe vriendjes

veilig opgeborgen hoog en droog
veilig opgeborgen in een donkere doos
samengevoegd oud van hem, oud van haar
samengevoegd nieuw van jou


Op een gegeven moment heb je toch wel genoeg gehad van de knuffels in je bed. Er komt natuurlijk een tijd dat je oude knuffels van de hand doet. Je kunt er een wild vreemde blij mee maken door ze te doneren. Je kunt er een bekende kinderhand mee laten knuffelen. Tot op de draad versleten en met lichte tegen zin toch maar besluiten dat er niet meer mee te knuffelen valt. Of nog een keer de geuren opsnuiven en woelen door de vacht en dan in de doos. Hup! Veilig op zolder tot je het weer openen mag.

Bij ons is het zover. Deze aanstaande mama heeft een van haar oudere knuffels bewaard. Een mooie beer eens verkregen uit het hart. De aanstaande papa heeft urenlang geknuffeld met zijn kleine soortgenoot. Het werd tijd om ze samen te voegen en met smart te laten wachten op de kleine knuisten die er hopelijk nog jaren zijn verdriet en blijdschap mee kan delen. Natuurlijk vraagt dat ook om een nieuw vriendje om de beren familie compleet te maken. 

Nog niet geknuffeld, maar al wel gevuld met liefde. Een soortgenoot vrolijk van kleur.

Ik heb het patroon al jaren veilig opgeborgen en wachtende tot mijn handen zouden beginnen te kriebelen om het te maken. Deze schattige "Lollo" gemaakt uit African Flowers is ontworpen door Heidi  . Het patroon is het kopen zeker waard! Ze heeft nog meer leuke patronen zoals nijlpaarden, hondjes en zulks. De uitgebreide fotoreportages had ik hier en daar ook echt even nodig ter ondersteuning.Deze Lollo is gemaakt van acryl, vier vrolijk gele knopen om zijn armen en benen te laten draaien en twee grote, blauwe veiligheid oogjes. Hij is behoorlijk aan de maat en zal nog even geduldig moeten wachten tot er met hem gespeeld kan worden.

In de tussentijd vermaakt hij zich prima met zijn nieuwe beren vriendjes.

Wil jij ook zo een leuke Lollo beer bestellen? Dat kan, neem dan contact op met Tante Tal via een PB op haar FacebookpaginaLiefs
Tante Tal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten