donderdag 12 december 2013

Sneak Peak


Zoals sommige al weten, gaat Tante Tal starten met een mooie stand op het evenement living in a box Zevenbergen, voor het goede doel Serious Request 2013. Dit zal op zaterdag 21 december a.s. zijn. Zo'n stand vult zich niet vanzelf en daar gaan stiekem heel wat uurtjes inzitten! Maar wat gaat dat leuk en gezellig en kleurrijk worden. Ik heb er al helemaal zin in!

Naast een gevulde stand kan Tante Tal natuurlijk niet zonder logo!
Doordat het nog maar een paar dagen is tot het evenement van start gaat, moest dit op een wel heel hoog tempo van de tekentafel, in de programma's en naar de uitvoerder van o.a. het drukwerk op textiel. Ik vind het hele proces super spannend, maar het is gelukt!

Het logo van Tante Tal komt namelijk ook op promotieshirts, op een lekkere warme trui die ik zelf aan zal doen en her en der op de stand in de vorm van labels, kaartjes en folders. Ook ben ik druk bezig met het illustreren van een header voor bovenaan de pagina's waar Tante Tal op het internet te vinden is. En om jullie alvast net zo enthousiast te krijgen als dat ik zelf ben geworden, wil ik jullie een sneak peak van geven van de ruwe versie!

Herkennen jullie ook de vrolijke uilentassenhanger?
Zorg dat je niet misgrijpt bij de stand door hem op voorhand te reserveren!
Prijs per tassenhanger 3 euro en een voordeelprijs voor een setje van 4 is 10 euro!
  
liefs Tante Tal


1 opmerking: