dinsdag 31 december 2013

Tante Tal helpt Serious request 2013

Rond gekleurd, zwevend in de lucht
Prachtig gevangen, vrolijk dwalend
Klein en groot, een beetje en een boel

Altijd dat vreugde gevoel, jong en oud
Water en Sop...

Wat boffen wij maar om zo iets simpels maar zo belangrijks tot onze beschikking te hebben. Het is jammer genoeg niet voor iedereen voorhanden. Serious request 2013, 3FM haakte hier gelukkig mooi op in, daar in de behoefte de helpende hand te bieden, om kindersterfte tegen te gaan. En wat weten ze er ieder jaar weer een gezellig feestje van zo een serieuze zaak te maken. Wat is het fijn om te zien dat zoveel mensen ook meehelpen om meer en meer en meer te geven en te bereiken!

Zo is er ook in Zevenbergen een met 3FM samenwerkende actie opgezet. Living in a box! In het centrum van het dorp worden de acties van jong en oud ontvangen bij het glazen huisje aan de gevel. Vrijwilligers in een mooi blauw crew shirtje. Feest in geluid, beeld en sfeer in een enorme tent. Iedereen met een top humeur, ook al lopen sommige op hun laatste restjes. Met het hart op de juiste plek allen voor een enkel doel. Centjes ophalen voor dat oh zo belangrijke "Water en Sop".

Tante Tal was nog maar een speeltje in gedachten. Nog niets tastbaars. Iets waar op het gemakje aan gewerkt zou worden. Ineens toch daar! Een heuse kraam met spulletjes in de tent van een steeds groter wordende evenement. Een logo, een label, actieproducten het werd ineens wel heel echt!
Wat was het een trots gevoel om het logo van Tante Tal op de "crew' T-shirtjes gedrukt te zien. Wat fijn om zoveel lieve mensen te zien en te horen die dat gevoel delen.

Ik wil alle lieve mensen heel erg bedanken die Tante Tal hebben gesteund door te promoten of iets leuks te kopen voor zichzelf of voor een ander. Zonder die steun kon Tante Tal natuurlijk niet op zondag de fijne cheque in de brievenbus van het glazen huisje deponeren! Bedankt voor alle leuke en lieve complimentjes die ik heb mogen ontvangen. Nu nog eventjes een klein beetje bijkomen, want stiekem was het wel erg veel werk in een korte tijd, maar dan..... dan gaan we weer lekker knallen!

Liefs Tante Tal
1 opmerking: