dinsdag 24 juni 2014

Raden maar: wedstrijd

creatieve oplossingen
gissen en raden
plezier en gekkigheidjes
vrolijke tante ^^, 


Het stond al eventjes op de fb van Tante Tal, maar ik heb besloten om het hier ook weg te schrijven.

"Waarom maak je er een wedstrijdje van?"
"Gewoon, omdat het kan! Laat die creatieve geesten er maar op los."

Wat denk jij dat dit gaat worden? 

Diegene die het goed heeft geraden voordat het project klaar is, krijgt een leuk gehaakt kleinigheidje! Nou wie wil dat niet? Dus raden maar! Laat in een reactie achter hier of op fb met wat jij denkt dat het is en maak kans op een leuk prijsje.

Bonusraadopties: je mag elke dag een nieuwe gok wagen tot het project klaar is! Is dat niet ongelofelijk tof? Mochten meerdere mensen hetzelfde antwoord goed hebben dan zal ik een kleine loting houden voor niet een maar twee winnaars!

Have fun!

Liefs Tante Tal


p.s. 25-06-2014: Het is geen Tas, geen rokje, geen truitje, geen bloemkool, niet lichtblauw, geen vest.. maar wat is het dan wel? Misschien dat deze hint jullie helpt...

Het lijkt wel of er een soort zakje in zit! Ik heb het dopje van de camera er in gedaan zodat je kunt zien dat het twee lagen zijn, met een kleine opening.

Raden maar!

26-06-2014: Wat zijn er weer mooie opties gegeven wat dit kan zijn, maar er is nog niet goed geraden! Je hebt nog t/m vrijdagmiddag de tijd om een gokje te wagen.
Het is geen omslagdoek met een vakje voor de telefoon, het is geen 
 Iphone/samsung/blackberry/HTC beschermhoesje , het is bloemkool... maar wat is het dan wel?
Misschien dat de volgende foto een beetje helpt! Laat het mij weten op www.facebook.com/TanteTal onder het originele bericht of hier bij de reacties.. succes!


27-06-2014: De onderdelen zitten aan elkaar vastgemaakt zoals je kunt zien!
Het is geen muts en ook geen theepot warmer.
Jullie moeten echt "fantasierijker" denken!
Anouk Sjerp-vd Horst Fantasierijker... Is het een kikkerkostuum ??

Ik was mijn telefoon vergeten mee te nemen om precies om 8 uur te kunnen reageren! Gelukkig wilde een vriendinnetje van Tante Tal een klein update berichtje weg zetten. Dank je wel Ninja!

28-06-2014: De onthulling:

Anouk kwam wel heel dichtbij! Het is namelijk een... 

DRAKENCAPE voor in de verkleedkist! Is het niet super grappig? Het kan ook functioneren als tof vloerkleedje in een stoere ridderkamer.. Helaas geen winnaar bij deze wedstrijd! Maar het was wel een super leuke wedstrijd! Wat ben ik toch gek op spelletjes! Iedereen hartstikke bedankt voor de mooie antwoorden.
De volgende keer dat Tante Tal weer aan een geheim project gaat beginnen maakt ze er zeker te weten weer een wedstrijdje van waar iedereen op kan blijven reageren!


Fijne dag allemaal! 

Tante Tal

Het is niet door Tante Tal zelf ontworpen, maar door de ontwerpster Heidi van Snappy t@ts. Tante Tal heeft dit patroon gemaakt om iemand op weg te helpen die het patroontje zelf niet zo goed kon volgen. Wil jij ook het patroon haken? Het is hier te vinden. 

1 opmerking:

  1. Er zijn op de facebook van Tante Tal al heel wat opties gegeven.
    www.facebook.com/TanteTal

    Kijk ook even daar wat andere gokkers ervan maken!

    BeantwoordenVerwijderen